Arxiu del blog

divendres, 4 de desembre del 2009

MINDELO


Aquesta paradeta a cap verd estan anant sobre rodes. Sao Vicente es una illa molt petita amb 40.000 habitants i la veritat es que es podria dir que l'unic turisme que hi ha es el dels barcos que paren aquí, despres d'aquets dies aquí mes o menys ens coneixem tots i sols hem trobat dues persones que no habien arribat aquí navegant. Hi ha poquets bars pero ja mirem de que siguin animats i de tant en tant i sols a la zona del port et trobes gent pidolant. Sembla que hi ha una mica de tot gent que viu al carrer, gent que va tirant, i gent que sembla que els hi va força bé. pero fora del port la gent no ens fa gens de cas i aixo es molt d'agraïr i es que ni tans sols ens miren i aixó de sentirse invisible en un lloc on no hi ha turistes es un auténtic regal. La gent sol ser mooolt i mooolt tranquila, amable i dolça. Avui ha sigut un dia molt xulu perque hem fet una excursioneta a l'altre cantó de l'illa i hem flipat, primer perque hi ha poquissims poblets per dir-ho d'alguna manera ja que en realitat són grupets de quatre casetes. Hem fet una excursio per una platja increiblemet guapa aproximadament entre 5 i 7 km de llarg, hi havien dunes enormes i es barrejava la sorra clara amb la roca i sorra volcanica i els contrastos eren molt xulus, el cas es que en les 3-4 horetes que hi hem estat passejant sols ens hem trobat amb dues persones, és un super luxe poder gaudir d'un bany en un lloc així. L'altra cara de la moneda es que si alguna vegada us heu preguntat on van a parar les ampolles i els plastics que “s'endú el vent”, nosaltres ho hem descobert avui, ja que al llarg de tota la platja hi ha una llengua de plastics, es una gran llastima pero suposo que el mar sols preten tornarnos el que es nostre! I al arribar al port un super sopar de regalo. Quan ho he vist m'ha sabut molt greu, pero un cop cuinat ha sigut mes facil no tindre remordiments. Mama, adjunto una foto perque vegis que menjo bé...

si tot va be farem els preparatius per sortir dissabte rumb a barbados. ens queden uns 19 dies d'oceà per devant i la veritat es que ja en tinc ganes! Cada dia ens anem coneixent mes amb la tripulació i la veritat es que hem tingut moltissima sort perque hi ha molt bon rotllo, ens sentim molt comodes al barco i a terra. Un altre cop m'ha tocat la loto!

Així doncs una baraçada a tothom i fins d'aqui a unes setmanes!

Salut!
























2 comentaris:

  1. Salut David!
    I bon profit!!... no cal que et cuïdis tant que ens faràs venir ganes de tancar la paradeta (Si no n'hi han prous ja!!!)
    Una Abraçada i que la força "dels Vents" t'acompanyi!

    ResponElimina
  2. Ei David!

    Doncs me n'alegro que tot vagi tant bé! És ben bé que estàs en el teu element!

    Un petó des de terra ferma!

    Júlia

    ResponElimina