Arxiu del blog

divendres, 20 de novembre del 2009

SI HO BUSCO NO HO TROBO!

Tal i com vaig arribar a les palmes em varen oferiri feina a l'organització de l'ARC, portant als participants amunt i avall en una furgo. Va ser genial perque me va permetre coneixer a molta gent molt i molt interessant.
Si mai aneu a Las Palmas no us podeu perdre el Sailors Bar del port esportiu, es un punt de trobada de molta gent de mar i viatgers en general, a mesura que passa el dia i cauen les cerveses es va convertin en una petita festa on les taules que al principi estaven separades, com a qualsevol bar, s'acaben ajuntant per crearne una de molt gran on tothom acaba brindant, cridant mes del que tocaria o fins i tot cantant!

A la foto de la dreta podeu veure PART del tauló d'anuncis de tripulants que s'oferien per creuar.

Va ser un moment una mica trist el moment del comiat perque en pocs dies es va crear una petita familia, alguns dels cuals varem tenir la sort de trobar barco mentre d'altres encara en buscaven. Ens varem acomiadar peró, amb la ilusió de podernos tornar a trobar a l'altre cantó de mar!






1 comentari:

  1. Que guai tiu!!!!!!
    quina enveja que fas, sana però, ja ja ja
    Desitjo que Posseidó i Eolo, les ninfes, fades, sirenes i selkies, els crancs, les balenes, els nudibranquis i les meduses, et duguin bons vents, el mar justet i el sol i els estels damunt del teu cap.
    Bona proa mariner.
    no dubtis en demanar el que et faci falta.
    Salut
    Albert
    mail: albert@projecteninam.org

    ResponElimina